top of page

Bagaimana Cara Mencuci Karpet Kereta dengan Betul

Tumpah air teh tarik dalam kereta? Bau busuk pulak tu!

Dah survey macam mana nak cuci carpet kereta tu dengan betul? Jangan pening, ramai penjual online \sweet talker boleh settle dengan vacuum air murah je. Berani tak diorang bagi warranty kalau masalah tak selesai? Diorang tahu ke material carpet kereta tu sesuai atau tidak dengan vacuum air?


Pembeli bijak, jom tengok video ni!

Semua carpet kereta ada lapisan plastik tersembunyi bawah sekali. Mustahil nak settle masalah bau tanpa keluarkan carpet dan cuci dengan waterjet serta shampoo betul-betul. Jangan tunggu kulat ,berulat or karat baru nak menyesal!



Let's clean your car carpet the right way!

Hubungi kami untuk servis cuci carpet kereta professional dengan waterjet dan bahan berkualiti. Dapatkan kereta bersih, segar dan bebas bau sekarang!

8 lihatan

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page