top of page
Clean the air of the car. Steam heat sterilization in air duct cleaning, disinfection of v

Pakej Penyelesaian Serangga kereta

Adakah Kamu Sering nampak kelibat Lipas / Serangga dalam kereta? Serangga membahayakan kesihatan Manusia. Kita Pakar menyelesaikan Lipas / Serangga beranak-pinak dalam kereta anda, 

quality.png

Untuk 100% selesai masalah serangga , kami juga menyediakan pembersihan yang mendalam dan menyeluruh sekiranya diperlukan. Kami juga dapat membuka sepenuhnya kereta interior anda untuk melakukan Deep dan Steam Wash yang serba lengkap.

fleas.png

Penghapusan Serangga & Bakteria penuh dengan Product yang selamat (Made in Japan)

Apakah fumigasi kereta

Car fumigation adalah cara yang berkesan untuk menghapuskan serangga dalam kereta anda. Teknik ini menggunakan bahan kimia gas untuk membunuh serannga dan lain2 yang tinggal dalam kereta. Walaupun labah-labah mungkin yang paling menakutkan, terdapat banyak lain yang boleh masuk ke dalam kereta. Seperti lipas, tikus, semut, kutu, dan serangga lain lain, Mereka boleh mencari tempat perlindungan dan makanan dalam kereta anda, dan sukar untuk dibasmi setelah mereka membuat sarang. Jika cara-cara lain untuk mengawal mereka seperti perangkap atau product DIY tidak berjaya , maka adalah masanya untuk melawat Kedai Kita Jupiter Car Detailing dan mendapatkan nasihat dari team Proffesional kita.

Cockroaches on the steering wheel of the car. Concept of eliminating cockroaches that are

Car Interior Insect / PEst Surface Clean

(Estimate 4-5 Hours)

Pakej Serangga Steam Clean kami sesuai untuk kereta yang baru-baru diketahui ada masalah
serangga ataupun pakej ini juga boleh digunakan bila ada kekotoran pada kereta anda tidak begitu serius.

Proses ini dimulakan dengan Product Asap ARS Killer (Made in Japan) untuk hapuskan semua serangga , lepas itu, steamer akan digunakan untuk buang kotoran dan serpihan di seluruh permukaan dalaman termasuk Karpet , Kerusi dan Dashboard .

Vapor & Basic Cleaning

Surface Steam Cleaning & Vapor

Car Interior Insect / Pest Complete Wash

(Estimate1-2 days)

Jika masalah serangga / dan Lain2 telah berlaku dalam tempoh yang lama atau masalah ini lebih serius seperti didapati ada sarang lipas, telur lipas dan lain2 , pakej ni boleh 100% selesaikan masalah anda .

Proses ini dimulakan dengan Product Asap ARS Killer (Made in Japan) untuk hapuskan semua serangga . Lepas itu kami akan buka keseluruhan bahagian dalaman kereta anda, seperti lantai / karpet / Pintu untuk dibersihkan(termasuk telur2 Serangga) dan akan dikering di bawah cahaya matahari atau menggunakan "Infrared Dryer" sebelum pasang semula.

Bahagian dalam dibersihkan dengan menyeluruh, yang meliputi pembersihan leather, proses syampu dan heat extract serta steam cleaning untuk memastikan masalah Bau2 dan backeria 100% selesai

Dilengkapi dengan Jaminan selama 30 hari .

Price From

Contact us for Quatation

Macro closeup close up detail of three wasps on car side mirror..jpg

Mengapa Pilih Jupiter Car Detailing?

Pakar & Spesialis Pest Control Interior Kereta: Kami telah menyelesaikan 1,000+ masalah kebersihan & higienis sejak 2016. Worry Free, Hasil dijamin.

bottom of page